Metaal op maat

Metaal, inox, aluminium & rvs op maat, daarvoor zit u goed bij Al-Las! Reken op onze jarenlange ervaring en doorgedreven kennis voor al uw aluminium, inox & rvs maatwerk.

Als u uw woning wilt verfraaien met maatwerk in metaal bent u bij Al-las aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om uw wensen perfect te vertalen naar een mooi en tijdloos ontwerp. In ons professionele atelier maken we uw metalen (inox, aluminium of rvs) trappen, traptreden, deuren, balustrades, serres, meubilair, poorten en tuinornamenten. Kortom, alle constructies die u kan bedenken maken we op maat. Onze vakmensen werken enkel met de meest geschikte metalen. Zo kan u bij ons maatwerk kopen in staal, rvs, inox en aluminium.

Heeft u een ideetje om uw woning te verfraaien? Spring gerust binnen. Onze ervaren vakmensen staan u bij in woord en daad. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw metaal op maat. In ons goed uitgeruste atelier gaan we aan de slag om uw dromen te realiseren. Het afgewerkte product wordt bij u thuis geleverd en geïnstalleerd volgens de regels van de kunst. Op Al-las kan u rekenen!

trappen

Trappen

Voor metalen trappen rekent u op Al-Las! Wij zorgen voor een trap van topkwaliteit die perfect geïntegreerd is in het design van uw woning.

Meer over metalen trappen

Balustrades

Op zoek naar een balustrade buiten of binnen? Vertrouw op het vakmanschap van Al-Las voor een kwalitatieve balustrade of passerel. Al-Las, uw specialist in Antwerpen!

Meer over balustrades in metaal

serre

Serres

Een serre of orangerie laten aanbouwen? Reken op Al-Las, de specialist voor moderne, klassieke en zelfs victoriaanse serres in metaal.

Meer over serres in metaal

Deuren

Deuren in metaal, zowel voordeuren als binnendeuren, koopt u bij Al-Las. Een afdak in metaal boven uw voordeur? We maken het op maat!

Meer over deuren in metaal

poorten

Poorten

Poorten en hekwerken, de specialiteit van Al-Las. We maken die ene poort waar u al zo lang van droomt. In aluminium, ijzer of het metaal van uw keuze.

Meer over metalen poorten

meubilair

Meubilair

Al-las produceert allerhande metalen meubelen. We maken uw inox, aluminium, rvs of gietijzeren tafelpoten, tafels, stoelen, en zo veel meer.

Meer over metalen meubelen

sierwerk

Tuinornamenten

In ons atelier produceren we metalen tuinornamenten uit inox, staal, aluminium of gietijzer.

Meer over metalen tuinornamenten