Metaalconstructie

Metaalconstructie en staalconstructie van Al-Las, dé specialist in metaalbewerking en metaalconstructies voor industrie en zorgsector.

Al gedurende vele jaren staat Al-las garant voor vakwerk. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om elke metaalconstructie tot een goed einde te brengen. In ons goed uitgeruste atelier gaan onze ervaren vakmensen aan de slag om uw dromen te verwezenlijken. Hoewel we meestal in onderaanneming werken voor opdrachtgevers uit de bouw, industrie of zorg, kan u als particulier ook steeds beroep doen op ons uitgebreide vakmanschap.

U droomt het, wij maken het!

metaalconstructie industrie

Metaalconstructie industrie

Voor industrieel metaalwerk, hekwerk en allerhande staalconstructies moet u bij Al-las zijn. Onze jarenlange ervaring en vakkennis stelt ons in staat om u bovenop onze uitgebreide service een garantie van kwaliteit te bieden.

Meer over metaalconstructie voor de industrie

metaalconstructie zorg

Metaalconstructie in inox (rvs) voor de zorg

Al-las is gespecialiseerd in metaalconstructie in inox en rvs met toepassingen in de zorgsector. Hoe gedetailleerd of gespecialiseerd uw ontwerp ook is, Al-las maakt een kwalitatief hoogstaand product.

Meer over metaalconstructie in inox voor de zorgsector

metaalconstructie particulieren

Metaalconstructie voor particulieren

Uiteraard bent u als particulier eveneens aan het juiste adres bij Al-Las.We werpen onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in de strijd om uw dromen uit metaal waar te maken. Een leuke orangerie voor uw tuin? Een balustrade voor uw terras? Wat dacht u van een design trap of eettafel? U droomt het, wij maken het!

Meer over metaalconstructie voor particulieren