Balustrades

Op zoek naar een balustrade in inox, aluminium of metaal voor buiten of binnen? Voor een balustrade aan uw terras rekent u op Al-Las, specialist in Antwerpen!

Wilt u een metalen balustrade plaatsen of laten plaatsen? Onze ervaren vakmensen maken in ons goed uitgeruste atelier de balustrades uit uw dromen. Naast stalen balustrades, vindt u bij ons ook een balustrade uit inox, rvs of aluminium.

Omdat we bijna elke balustrade op maat maken, kunnen we deze compleet aanpassen naar uw noden en wensen. U zit samen met onze ervaren vakmensen om de mogelijkheden voor uw terras, trapgat of mezzanine te bekijken. U kiest de grootte, de metaalsoort en de afwerkingsgraad van uw metalen balustrade, wij zorgen voor de afwerking en de plaatsing ervan.

Balustrade in inox (rvs) of aluminium voor uw terras

Een balustrade zorgt niet enkel voor een esthetische meerwaarde voor uw woning. Het verhoogt ook de veiligheid. Een balustrades voor uw terras is dus een echte must. Natuurlijk wilt u een balustrade die lang mee gaat zonder te roesten of te verslijten. Daarvoor is een balustrade in inox (rvs) of aluminium ideaal. Dankzij de roestvrije kwaliteiten van rvs en aluminium is een inox balustrade uitermate geschikt voor buiten op een terras of trap.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om een balustrade te maken die perfect aansluit bij het karakter van uw woning. Een elegante balustrade voor uw trapgat? Een strak ontwerp voor uw terras of een modern design voor uw mezzanine? Voor onze ervaren professionals heeft het bouwen van balustrades geen geheimen meer.

Aluminium balustrade

Wilt u een nieuwe aluminium balustrade voor uw kantoorgebouw? Dan zit u bij Al-Las aan het juist adres. Wij helpen u graag verder met een aluminium balustrade op maat.

Voordelen van een balustrade in aluminium:

  • Zeer gemakkelijk te reinigen
  • Heeft niet veel onderhoud nodig
  • Een aluminium balustrade is roestvrij
  • Heeft een elegant uitzicht.

Inox balustrade

Naast aluminium balustrades kan u bij ons kiezen voor balustrades in inox op maat. Wij zorgen voor de perfecte afwerking zodat u kan genieten van veilige, mooie inox balustrades.

Voordelen van een inox balustrade:

  • Eventuele krassen kan je eenvoudig wegwerken
  • Bij een inox balustrade is een fijne afwerking mogelijk
  • Er is maar 1 universele kleur dus past alles altijd mooi samen

Naast balustrades op maat kan u bij ons ook terecht voor andere metaalconstructies op maat zoals deuren, serres, meubilair, poorten, trappen en tuinornamenten.

Contacteer ons voor meer informatie over uw metalen balustrade

Bekijk foto’s van onze realisaties: