Deuren

Metalen & stalen deuren en binnendeuren koopt u bij Al-Las. Ook een afdak of luifel boven uw voordeur kan u op maat bij ons bestellen.

Bij stalen of metalen deuren denkt u vooral aan vroeger. De grote metalen deuren met enkel glas, vaak met kleine ruitjes in de openbare gebouwen en fabrieken van weleer. Al-las zorgt voor een verfrissende, moderne variant op dit type van ijzeren deur. Het ranke tijdloze design proberen we te behouden, maar we werken met de materialen en technieken van vandaag.

Ons aanbod omvat verschillende tijdloze voorbeelden van hedendaagse stalen of metalen deuren, ook binnendeuren. Als u liever voor een modernere look gaat, kan u kiezen voor een inox of aluminium deur.

Afdak of luifel boven voordeur

Als kers op de taart kan u in ons ruime assortiment ook een luifel of afdak voor boven uw voordeur kopen. In ons goed uitgeruste atelier zijn we in staat om uw deurluifels op maat te vervaardigen.

Naast deuren op maat kan u bij ons ook terecht voor andere metaalconstructies op maat zoals balustrades, serres, meubilair, poorten, trappen en tuinornamenten.

Contacteer ons voor meer informatie over uw metalen deuren

Bekijk foto’s van onze realisaties: