Al-Las – Laswerken en metaalconstructie

Al-las, uw specialist voor laswerken, metaalconstructies en allerhande maatwerk in metaal voor de industrie, bouw en zorg. Uiteraard bent u als particulier ook aan het juiste adres bij ons.

Al-las is een gevestigde waarde in de wereld van las- en constructiewerken. Al gedurende 23 jaar maken we in eigen atelier de mooiste ramen, deuren, meubels, poorten en meer… Onze ervaren vakmensen zijn in staat om elk type metaal te bewerken, of het nu gaat om staal, rvs, inox, gietijzer of aluminium, onze professionals weten er raad mee.

Het moderne Al-las aterlier is uitgerust met:

  • Plooibank (4000mm – 250ton drukkracht)
  • Plaatschaar (4000mm * 6mm)
  • Buizen centreermachine voor ronde, rechthoekige en vierkante buisprofielen, platte lat en volle profielen
  • Smeedoven en aambeeld
  • Draaibank (2000mm * 300mm met holle as 0.80mm)
  • Freesmachine
  • Vrachtwagen met kraan met een reikwijdte van 18m hoog

EN 1090 FPC 2+ Certificering

Sinds 1 juli 2014 moeten alle dragende onderdelen van staalconstructies in bouwwerken volgens de bouwproductenverordening voorzien worden van een CE-markering. Uiteraard kan u rekenen op Al-Las voor deze certificering.

Al-las verzorgt alle mogelijke smeed- en hekwerken. Onze klanten omvatten gerenommeerde bedrijven in de zorgsector, de bouw en industrie. Natuurlijk kan u als particulier ook bij ons terecht. Onze ervaren professionals staan u bij vanaf de ontwerpfase. We helpen u met het kiezen van een gepast design, zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van uw project. De levering en plaatsing van uw producten nemen we eveneens voor onze rekening. De meest courante metalen waar we mee werken zijn staal, roestvrij staal of inox en aluminium.

In ons goed uitgeruste atelier is het voor onze vakmensen een fluitje van een cent om stalen, ijzeren en smeedijzeren hekken en poorten te fabriceren. Daarnaast zullen ze ook uw ramen en deuren, trappen, balustrades en meubelen maken volgens de regels van de kunst.