Loading...
Trappen 2018-11-28T11:19:12+00:00

Trappen

Voor trappen moet u bij Al-Las zijn! Wij zorgen voor metalen, ijzeren of aluminium trappen, buitentrappen of draaitrappen volledig op maat van uw behoeften!

De trap werd jarenlang gezien als een louter functioneel stuk dat een hoop plaats inneemt in de woning. Gelukkig is de tijd niet blijven stilstaan en zijn trappen nu vaker geïntegreerd in het design van de woning.

Door de prijsstijgingen van hout en de vele constructiemogelijkheden worden metalen trappen steeds populairder. Een trap in metaal is bijzonder sterk. Daarbij komt dat een metalen trap toepasbaar is in elk type interieur. Bovendien kan u met trappen in metaal grote lengtes overspannen zonder zware constructies te tonen. Bij Al-las, gerenommeerd trappenmaker, kan u stalen trappen vinden, maar ook trappen in rvs, inox en aluminium.

Nadat we, samen met u, de mogelijkheden voor uw nieuwe metalen trap hebben overlopen, zetten we onze ervaren vakmensen aan het werk. Heeft u speciale noden voor trapleuning of traptreden? In ons goed uitgeruste atelier gaan we aan de slag om uw trap op maat te realiseren. Voor onze ervaren vakmensen heeft het produceren van trappen geen geheimen meer. Volledig volgens de regels van de kunst maken ze, speciaal voor u, een moderne, metalen (inox, aluminium, rvs, staal) binnen- of buitentrap, wenteltrap, zwevende trap, spiltrap, draaitrap,… aan een scherpe prijs.

Na de productie sturen we een team van ervaren techniekers erop uit om uw trap in inox, aluminium, rvs of staal te plaatsen.

Geïnteresseerd? Contacteer ons voor meer info over uw metalen trappen op maat

Bekijk foto’s van onze realisaties: