Trappen

Voor trappen moet u bij Al-las zijn! Wij zorgen voor metalen, ijzeren of aluminium trappen, buitentrappen of draaitrappen volledig op maat van uw behoeften!

De trap werd jarenlang gezien als een louter functioneel stuk dat een hoop plaats inneemt in de woning. Gelukkig is de tijd niet blijven stilstaan en zijn trappen nu vaker geïntegreerd in het design van de woning.

Door de prijsstijgingen van hout en de vele constructiemogelijkheden worden metalen trappen steeds populairder. Een trap in metaal is bijzonder sterk. Daarbij komt dat een metalen trap toepasbaar is in elk type interieur. Bovendien kan u met trappen in metaal grote lengtes overspannen zonder zware constructies te tonen. Bij Al-las, gerenommeerd trappenmaker, kan u stalen trappen vinden, maar ook trappen in rvs, inox en aluminium.

Nadat we, samen met u, de mogelijkheden voor uw nieuwe metalen trap hebben overlopen, zetten we onze ervaren vakmensen aan het werk. Heeft u speciale noden voor trapleuning of traptreden? In ons goed uitgeruste atelier gaan we aan de slag om uw trap op maat te realiseren. Voor onze ervaren vakmensen heeft het produceren van trappen geen geheimen meer. Volledig volgens de regels van de kunst maken ze, speciaal voor u, een moderne, metalen (inox, aluminium, rvs, staal) binnen- of buitentrap, wenteltrap, zwevende trap, spiltrap, draaitrap,… aan een scherpe prijs.

Metalen draaitrappen

Een metalen draaitrap kan heel wat plaats besparen. Draaitrappen draaien rond één centrale as. Een paar vierkante meter kan dus al genoeg zijn om een draaitrap te plaatsen. Daarnaast is een metalen draaitrap minder stijl dan andere trappen en geeft hij een gevoel van veiligheid. Al-las is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van metalen draaitrappen op maat.

Brandtrappen

Al-las ontwerpt, realiseert en plaatst brandtrappen op maat. Deze brandtrappen kunnen zelfdragend zijn of aan het gebouw bevestigd worden. Uiteraard moet een brandtrap ook brandveilig zijn. Daarom maken wij onze brandtrappen altijd in staal. Bovendien krijgt u van ons de garantie dat al onze brandtrappen aan de Belgische veiligheidsnormen voldoen.

De voordelen van een trap in ijzer

  • Een ijzeren trap is geschikt voor elk interieur
  • Perfect te combineren met hout of glas
  • Eén van de meest onderhoudsvriendelijke materialen
  • Ook geschikt voor buiten

De voordelen van een aluminium trap

  • Aluminium trappen hebben een tijdloos karakter
  • Ze zijn krasbestendig en kunnen tegen een stootje
  • Bestendig tegen roest
  • Ze kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met een vochtige doek

Na de productie sturen we een team van ervaren techniekers erop uit om uw trap in inox, aluminium, rvs of staal te plaatsen.

Naast metalen trappen op maat kan u bij ons ook terecht voor andere metaalconstructies op maat zoals deuren, serres, meubilair, poorten, balustrades en tuinornamenten.

Geïnteresseerd? Contacteer ons voor meer info over uw metalen trappen op maat

Bekijk foto’s van onze realisaties: