Metaalconstructies industrie

Al-las, uw specialist in industrieel hekwerk, metaalconstructies voor industriële doeleinden en allerlei metaalwerken op maat. Deuren, ramen, trappen, meubels, … Een koud kunstje voor onze ervaren vakmannen.

Voor industrieel metaalwerk, hekwerk en allerhande metaalconstructies moet u bij Al-las zijn. Onze jarenlange ervaring en vakkennis stelt ons in staat om u boven op onze uitgebreide service een garantie van kwaliteit te bieden.

U kan bij ons terecht voor industriële metaalwerken. In ons goed uitgeruste atelier produceren we ongeveer alles voor uw bedrijf. Voor industriële toepassingen vervaardigen we onze ramen, deuren, trappen meestal in inox of aluminium. Voor rvs- of staalconstructies bent u eveneens aan het juiste adres.

We kunnen uw hele bedrijfsgebouw in een nieuw jasje steken als u dat wenst. Eerst bespreken we de mogelijkheden die het best toepasbaar zijn voor uw situatie. Daarna gaan we aan de slag in ons professioneel uitgeruste atelier om uw ramen en deuren, trappen of hekwerk te produceren. Een brandladder of brandtrap op maat laten maken? Aluminium buitentrappen met gegalvaniseerde roosters als traptreden? Een passerel of loopbrug met een stalen rooster voor uw bedrijfsgebouw? Onze ervaren vakmensen maken het!

Naast metaalconstructies voor industrie is Al-las ook gespecialiseerd in metaalconstructies voor de zorgsector en particulieren.

Contacteer ons voor meer informatie over industrieel metaalwerk en hekwerk