Contact 2018-07-19T15:10:14+00:00

Contact & Ligging

Bent u op zoek naar een vakman voor laswerken of metaalconstructie? Zoek niet verder! Al-Las werpt zijn jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in de strijd om al uw dromen in metaal waar te maken.

Uw gegevensUw project


Maximum bestandsgrootte: 20MB | Bestandstypes: jpg, png, gif, doc, pdf

Velden met een * zijn verplicht
Al-Las Laswerken & Metaalbewerking
Spreet 20
2500 Lier

Lees ook even ons privacy beleid en algemene-voorwaarden.

Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

Al-las is verantwoordelijk voor hoogwaardige laswerken en metaalconstructies in gans Vlaanderen. Jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis hebben van Al-las de referentie gemaakt voor metaalbewerking.

Al-las laswerken en metaalbewerking in Antwerpen

Al-las is dé referentie voor metaalbewerking in de provincie Antwerpen. U kan onze ervaren vakmensen oa treffen in Antwerpen, Geel, Herentals, Hoogstraten, Lier, Mechelen, Mortsel en Turnhout.

Al-las laswerken en metaalbewerking in Limburg

Voor hoogwaardige laswerken en metaalconstructies in de provincie Limburg bent u bij Al-las steeds aan het juiste adres. Reken op het vakmanschap van Al-las in Beringen, Bilzen, Borgloon, Bree, Dilsen-Stokkem, Genk, Halen, Hamont-Achel, Hasselt, Herk-de-Stad, Lommel, Maaseik, Peer, Sint-Truiden en Tongeren.

Al-las laswerken en metaalbewerking in Vlaams-Brabant

Al-las is uw favoriete partner voor metaalbewerking in Vlaams-Brabant. Reken op ons vakmanschap in Aarschot, Diest, Halle, Landen, Leuven, Scherpenheuvel, Tienen, Vilvoorde en Zoutleeuw.

Al-las laswerken en metaalbewerking in Oost-Vlaanderen

Voor metaalbewerking in de provincie is er slechts één adres. Reken op de jarenlange ervaring van Al-las als u laswerken of metaalconstructies wilt laten uitvoeren in Aalst, Deinze, Dendermonde, Eeklo, Gent, Geraardsbergen, Lokeren, Ninove, Oudenaarde, Ronse, Sint-Niklaas en Zottegem.

Al-las laswerken en metaalbewerking in West-Vlaanderen

Voor hoogwaardige laswerken en metaalconstructies in de provincie West-Vlaanderen rekent u steeds op het vakmanschap en de jarenlange ervaring Al-las. U vindt onze vakmensen oa in Blankenberge, Brugge, Damme, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Ieper, Izegem, Kortrijk, Menen, Nieuwpoort, Oostende, Oudenburg, Poperinge, Roeselare, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem en Wervik.