Contact & Ligging

Al-las is gespecialiseerd in industriële metaalbewerking, laswerken en metaalconstructies voor de zorgsector, de bouw en de industrie.

Onze ervaren vakmensen zijn zeer bedreven in metaalbewerking. Laswerken en het bouwen van metaalconstructies in staal, inox, rvs of aluminium zijn voor hen een koud kunstje. Al-las werkt vooral in onderaanneming voor algemene aannemers, architecten en interieurbouwers. Toch bent u als particuliere klant bij Al-las ook aan het juiste adres.

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

Uw gegevens
Uw project
Al-Las Laswerken & Metaalbewerking
Spreet 20
2500 Lier

Lees ook even ons privacy beleid.

Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

Al-las is verantwoordelijk voor hoogwaardige laswerken en metaalconstructies in gans Vlaanderen. Jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis hebben van Al-las de referentie gemaakt voor metaalbewerking.

Al-las laswerken en metaalbewerking in Antwerpen

Al-las is dé referentie voor metaalbewerking in de provincie Antwerpen. U kan onze ervaren vakmensen oa treffen in Antwerpen, Geel, Herentals, Hoogstraten, Lier, Mechelen, Mortsel en Turnhout.

Al-las laswerken en metaalbewerking in Limburg

Voor hoogwaardige laswerken en metaalconstructies in de provincie Limburg bent u bij Al-las steeds aan het juiste adres. Reken op het vakmanschap van Al-las in Beringen, Bilzen, Borgloon, Bree, Dilsen-Stokkem, Genk, Halen, Hamont-Achel, Hasselt, Herk-de-Stad, Lommel, Maaseik, Peer, Sint-Truiden en Tongeren.

Al-las laswerken en metaalbewerking in Vlaams-Brabant

Al-las is uw favoriete partner voor metaalbewerking in Vlaams-Brabant. Reken op ons vakmanschap in Aarschot, Diest, Halle, Landen, Leuven, Scherpenheuvel, Tienen, Vilvoorde en Zoutleeuw.

Al-las laswerken en metaalbewerking in Oost-Vlaanderen

Voor metaalbewerking in de provincie is er slechts één adres. Reken op de jarenlange ervaring van Al-las als u laswerken of metaalconstructies wilt laten uitvoeren in Aalst, Deinze, Dendermonde, Eeklo, Gent, Geraardsbergen, Lokeren, Ninove, Oudenaarde, Ronse, Sint-Niklaas en Zottegem.

Al-las laswerken en metaalbewerking in West-Vlaanderen

Voor hoogwaardige laswerken en metaalconstructies in de provincie West-Vlaanderen rekent u steeds op het vakmanschap en de jarenlange ervaring Al-las. U vindt onze vakmensen oa in Blankenberge, Brugge, Damme, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Ieper, Izegem, Kortrijk, Menen, Nieuwpoort, Oostende, Oudenburg, Poperinge, Roeselare, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem en Wervik.